Mala škola rukometa 21.11.2005 – 2.12.2005

rukometMala škola rukometa održavala se u sportskoj dvorani zabočkog DV «Zipkica» od 21. studenoga do 2. prosinca 2005. U školu je bilo uključeno 15 djece koji su bili podijeljeni u dvije grupe koje su vodili Zoran Despenić i Mislav Crnković.

Tijekom provođenja Male škole rukometa koristili smo sve sprave i pomagala koja smo imali na raspolaganju, a koristili smo i elemente koji uključuju gimnastiku, osnove atletike, akrobatiku, judo padove i velik broj vježbi koordinacije s loptom i bez nje. Princip rada bio je učenje jednostavnih i djeci od ranije poznatih elemenata po principu postupnosti, a usvajanjem tih elemenata, polako smo ih počeli slagati u logične cjeline (npr. hvatanje lopte, vođenje, šut na gol sa zemlje,itd.). Zahvaljujemo se RK «Zabok» koji nam je posudio lopte za provođenje Male škole rukometa.

Mini rukomet je idealan za djecu predškolske dobi jer su pravila jednostavna, kretnje prirodne, a istovremeno u igri sudjeluje veći broj djece pa je idealan za razvijanje sportskog duha.

Friday, December 2nd, 2005 Rukomet
Napiši komentar

Morate biti logirani da bi napisali komentar.

 
Prijavite se na novosti iz kokošinjca!

  • Intelkom
P1040867 katschberg13 p6061176 krvavec1125