Cirkus Colorado u Krippensteinu

A  jaaaaaj mene jaaaaj…jaaaj si ga menee jaaaaj…P1050323

Prošlo je već 10 dana,  a ja još nisam uspel dojti k sebi. ali siguran sam da mi nebute to zeli za zlo, jer znate kak se prema nama životinjama ponašaju v cirkusu, iako se baš i ne sjećam da sam ikad v cirkusu videl kokota. Tu i tam se kakva kokica rastezala na trapezu, ali kokot…. Hmm?

Je da , sad sam se setil , ima i onih kokica kuruznih za jesti, ali nič kaj ima perje!

No dobro, budem u kratkim crtama probal odkukurikati kaj se je događalo taj vikend…….

Uostalom imam bolju ideju! Ja bum krenul priču, a Vi dragi sudionici cirkusa Colorado dopišite svaki po rečenicu dvije ili tri da zapravo dobimo pravu sliku svega kaj se dogodilo. Sve to skupa na kraju bumo spojili u jedan tekst i dodali slikice…i to je to!

Priča kreće:

Krenuli naravno nismo na vrijeme, ali kako stara poslovica kaže ” strpljen, spašen” tako su se i naši dragi suputnici iz Zaboka poveli prema toj poslovici i dočekali nas spremni i veseli.  Čekajući polazak i putujuči prema Zaboku nemam pojma stvarno od kud, ali spontano se pjevušila neka pjesma od Nervoznog poštara………….( dalje Vi )

Tuesday, February 2nd, 2010 Kokotove kronike
4 Komentara na “Cirkus Colorado u Krippensteinu”
 1. dsplihal kaže:

  lagani ispravak polu tocnog navoda….pri cekanju da se bus zagrije i da dojdu svi gemisti i ostatak bande….desilo se to pred busom. E sad…ak cuga jos ni upogonjena a ni ne skijamo se…bude dosta hladno stajati na jednom mjestu…pa smo mi odlucili pijevati….e sad…zasto se bas Nervoznni poštar tu nasao ne mogu bas da specificiram…ali kad bolje razmilsim mislim da je za sve kriv Doktor!! On je poceo pjevati staro armenske napjeve u d-molu sa prijelazima prema mongolskom pop-u….Posto nista zapravo nismo razumjeli sta pjeva….pripomogao je i sir u usima i sve ono lijepo sto mozete naci kad stavite prst u uho ili vam neko uvali mokrog miskeca…..izasla je ta pjesma…koja je za cudo neodoljivo podsjecala na Nervoznog poštara….sta reci dalje….

 2. DanijelKo kaže:

  dalje reći da je netko stisnuo “ripit” u gebisu i popularni refren se pjevušio od točke A preko točke B (B kao bok-Za) do točke C (C kao Crippenstein 😉 ) jedno par tisuca puta…
  toliko puno da mi dan danas odzvanja u ušima, a nekad se i noćima budim obliven znojem i vičem “svi – Svi – SVI!!! U CIRKUS KOLORADO!!!!!
  :-))

 3. gerrard kaže:

  I staro i mlado i staro i mlado…

  Iz mojeg kuta…
  Stali smo kod nekog dućana u Kruppensteinu, na brzo “scanje”, izađem među prvima iz busa, i gledam u ljude… A oni hipnotizirano izlaze jedan po jedan, sa glavom prema dolje, malo umorni, i svi sebi u bradu mumljaju “I STARO I MLADO, I STARO I MLADO”…
  Kako bi mali rekao – samo je potrebno dovoljan broj puta ponoviti i svi će pjevat :D:D:D:

 4. Luka kaže:

  I tako smo pjevali do Krippensteina, i kad smo došli, većina je bila uvjerena da idemo u Kolorado. I tako, nikome više niš nije bilo jasno, ali to više nije bilo niti bitno jer je atmosfera dostigla onu traženu Kukuriku razinu. Tako veseli i raspjevani, uprtili smo ruksake na leđa, a neki i kofere, te se ukrcali na gondolu za Kolorado. Dolje situacija sa snijegom nije djelovala obećavajuće, ali čim smo se digli iznad 1500m i to se promijenilo. Usprkos stavu zeme iz servisa da nam ne da debele skije jer nema dovoljno za off piste, za nas je to djelovalo sasvim pristojno. Prvu rundu sa torbama do kućica smo odradili bez ekshibicija i svi smo se uspješno doteglili do sredine staze. Što reći nego da je ono što nas je dočekalo bila prava Kukuriku oaza, upravo ono o čemu svi istinski skijaši i zaljubljenici u snježnu prirodu sanjaju, a da nije šator nasred staze. I tako smjestismo se, uskočismo u smučke i bordove te nastavljamo potragu za Koloradom! Ne znam jesmo li ga na kraju našli, ali ako i jesmo, u žurbi smo projurili kroz njega, jer cijeli dan smo se držali one stare freeriderske: „there is no waiting for a friend on a powder day“. Skijalište sa samo jednom crvenom stazom od 11km i dvije plave od max 2km, je ustvari puno više, ono je pravi Cirkus Kolorado za zaljubljenike u skijanje po netaknutim padinama, po otvorenim flanjkama gdje imaš osjećaj da ne postoji preveliki zavoj i ograničenje brzine, tu i tamo skreneš među borove, kao da su kolci, pa malo skakanja po prirodnim hupserima, duboki snijeg na sve strane i kukurikanje kako odjekuje u ušima! Kakav dan!!!

Napiši komentar

Morate biti logirani da bi napisali komentar.

 
Prijavite se na novosti iz kokošinjca!

 • Intelkom
PC280167                DPP_0036