Sportsko-zabavna manifestacija povodom najave nove skijaške sezone

img_53456. listopada 2007. organizirali smo manifestaciju u suradnji s DND Zabok. Zbog lošeg vremena, manifestaciju smo preselili u O.Š. K.Š.Đalski.
Voditeljica Lana pozdravila je sve prisutne, a zatim su se klincima i roditeljima obratili županica i predsjednica DND Zabok Sonja Borovčak te dogradonačelnik Grada Zaboka Krešimir Končevski zapjevavši pjesmu «Kad si sretan».

Nakon toga smo krenuli s igrama za djecu. Djeca su crtala ovogodišnje crtane junake – Fifi i njeno Cvjetno društvo, slagala su puzzle, gađala čaše balonima, kolutima čunjeve, skakala u dalj u štafeti, borili se s balonima i pri tome bila nagrađivana lizalicama, bombonima, žvakaćim gumama i DVD-ima. Za to vrijeme se na velikim ekranima vrtio naš prezentacijski DVD o Maloj školi skijanja. U jednom trenutku su se pojavili crtani junaci – Fifi, Cvjetno društvo i, naravno, naš Kokot Miljac. Uslijedila je euforija, navlačenje crtanih junaka, slikanje. Ne treba zaboraviti da smo i najbolje crteže nagradili prigodnim poklonima koje nam je osigurao one2play.

Na kraju smo sa svim klincima formirali veliku zajedničku gusjenicu kao znak sloge, prijateljstva i suradnje. Prisutnima se obratila i Jasenka Borovčak, tajnica DND Zabok, te pozvala sve klince i roditelje da za kraj otpjevamo «Kad si sretan».

Saturday, October 6th, 2007 Ostalo
Napiši komentar

Morate biti logirani da bi napisali komentar.

 
Prijavite se na novosti iz kokošinjca!

  • Intelkom
p4130892 PB100024 cimg1408 katschberg14